Foci és Üzlet – beszélgetés George F. Hemingway-el – 2008. május 29.

Felidézzük azt a szellemet: a humort, az életerőt és a másoknak szentelt figyelmet, amelyet Gyuri sugárzott maga körül. Vendégünk volt, Szabó Gergő, sportszerkesztő, Vobeczky Zoltán, sportszerkesztő és Hrutka János játékosügynök, korábbi válogatott labdarúgó.

2008. május 29-én, csütörtökön tartottuk “Foci és üzlet” című klubrendezvényünket. A beszélgetésen részt vett George F. Hemingway, a “The Hemingway Group” alapítója és tulajdonosa, Szabó Gergő – a Hír TV sportszerkesztője, Vobeczky Zoltán– a Danubius rádió sportszerkesztője és a Live PR vezetője és Hrutka János– FIFA lisence-es játékosügynök, korábbi válogatott labdarúgó.

Az Alapítvány megalakulásakor legfontosabb céljai között határozta meg, hogy összetartja Budai Gyuri baráti körét. Lehetetlenre vállalkozott. Egy baráti kört tudniillik semmilyen alapítvány vagy szervezet nem tud összetartani. Csak közös élmények és egy olyan szellemiség, amelyet mindenki fontosnak tart. Ezért próbáltuk felidézni azt a szellemet: a humort, az életerőt és a másoknak szentelt figyelmet, amelyet Gyuri sugárzott maga körül. Az a célunk, hogy találkozzunk néha olyan körülmények között, ahol ő is jól érezné magát, és beszélgessünk olyasmiről, ami őt is érdekelné.