Tamasi József orvos, természetgyógyász volt a vendégünk – 2013. november 29.

Dr. Tamasi József orvos, természetgyógyász, beszélgetőpartnere Sárai Gábor pszichológus, természetgyógyász volt. Szó volt betegségekről, gyógyításról, táplálkozásról, készülő közös könyvükről, továbbá festészetről, a művészet személyiségre gyakorolt hatásáról, Tamasi doktor olaszországi és magyarországi praxisáról.

(Kattints a címre, hogy megtekintsd a beszélgetést!)

“A természet csodálatos. Mindennek megvan benne az értelme, a helye és az értéke. A betegségnek is. Ha valaki felismeri a betegsége értelmét, akkor hiszem, hogy meg is gyógyul. …A természetgyógyászat valódi gyógyulást hozhat. Művelése legalább akkora szakmai tudást igényel, mint a sebészet, a belgyógyászat, vagy a hematológia gyakorlása. …A gyógyítás óriási titok. Meddig mehetünk el, hogy még az isteni játszmába ne avatkozzunk bele. Szabad-e szervet átültetni, mellet nagyobbítani, a tudattalan életét géppel tartósan fenntartani? A természetgyógyászat nem erőszakol semmit, de megadja a maximális lehetőséget a szervezetnek, hogy magára találjon. Csodálom a modern orvoslás eredményeit, élek vele, és igyekszem kiegészíteni azokat.” A fenti idézetet Tamasi József honlapjáról – www.tamasidr.hu – vettük át, ahol többet is megtudhatsz róla, olvashatsz módszereiről, tapasztalatairól, és láthatod festményeit is.

Beszélgetés a YouTube-on: